2 Eylül 2015 Çarşamba

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan: “DEMOKRASİYE DARBE OLDU”


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, partisinin Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri ile birlikte önce ilçe başkanlığında haftalık olağan toplantıya katıldı. Ardından ise sırasıyla Gölcük Gümüşhaneliler Derneği’ni, Gölcük Erzurumlular Derneği’ni ve Muş Dağarası Köyü Derneği’ni ziyaret etti.
Gölcük ilçesinde hemşehri derneklerini ardı ardına ziyaret eden CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Adalet ve Kalkınma Partisi yöneticilerinin siyasi körlük içerisinde olduğunu kaydetti.

‘ÖNCE TÜRKİYE,SONRA CHP’DEDİK

Bir gün Gebze’de, bir gün İzmit’te çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan bu kez de Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri ve ilçe örgütü ile birlikte sahaya indi, ilçede bulunan hemşehri derneklerini ziyaret etti. Gölcük İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen haftalık olağan toplantıda konuşan başkan İsmet İşeri, “AKP ülkemizi ne yazık ki sıkıntılı bir ortama sürüklemektedir. Partimiz ‘önce Türkiye, sonra CHP’ diyerek büyük bir özveride bulunmuştur” diyerek sözlerini tamamladı.

TAHSİN TARHAN BİZİ YALNIZ BIRAKMADI 

CHP’lilerin ilçe başkanlığındaki toplantının ardından ilk durağı ise Gölcük Gümüşhaneliler Derneği oldu. Ziyarette konuşan dernek başkanı Temel Şahin, “Kocaeli’de 33 derneği, 1 tane de vakfı olan önemli illerden bir tanesiyiz. Kocaeli Milletvekilimiz, hemşehrimiz Tahsin Tarhan bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmadı. Hep yanımızda oldu. Nazik ziyaretinden ötürü teşekkür ediyor, bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyoruz” diyerek sözlerini tamamladı. Tarhan ve İşeri’nin Gümüşhaneliler Derneği’nin ardından sonraki ziyaretleri ise Erzurumlular ve Muş Dağarası Köyü Derneği’ne oldu.

DEMOKRASİYE DARBE VURULDU 

Ziyaretlerde yurttaşlardan gelen soruları yanıtlayan CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan ise, “öncelikle şunu belirtmek isterim ki, Gölcük’e siyasi propaganda yapmaya değil, sizlerle selam alıp vermeye geldim. Kısa bir süre önce genel merkez görevi gereği Sivas ve Bayburt’taydım. Seçim güvenliği ülkemizde çok ciddi bir şekilde tehdit altındadır. Malum zihniyet ısrarla anayasal suç işlemektedir. Genel başkanımıza koalisyon kurma görevinin verilmemesi demokrasiye darbedir. Türkiye demokrasisi malum kişinin vesayeti altındadır. AKP’liler ise buna rağmen siyasi körlük içerisindedir. Ülke yönetilemez hale gelmiştir. Bu seçim demokratik bir seçim değildir” diyerek sözlerini tamamladı.

Hiç yorum yok: