3 Haziran 2014 Salı

Taksim Gezi Parkı'nda 1 kişi ölü bulundu



 Taksim Gezi Parkı'nda bugün öğle saatlerinde bir erkek cesedi bulundu. Ölen şahsın adının Tuğrul Turnalı(27) olduğu öğrenildi. Ölüm nedeninin ise Turnalı’nın epilepsi hastası olduğu ve geçirdiği kriz sırasında dilinin boğazını tıkaması üzerine boğulduğu bildirildi.

Olay bugün saat 11.00 sularında meydana geldi. Gezi Parkı'nda yerde yatan bir kişiyi gören çevredeki vatandaşlar, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen 112 ekipleri yaptıkları ilk müdahalede şahsın öldüğünü belirledi. Yapılan incelemede ölen şahsın İstanbul doğumlu Tuğrul Turnalı (27) olduğu anlaşıldı. Olayın görgü tanığı Osman Günay isimli vatandaş, “O an Gezi Parkı’nda yürürken yerde bir vatandaşın cesedini gördüm. Ceset çimenlerin üzerinde uzanmış bir şekilde duruyordu. Ağzından katı salya gibi bir şey gözüküyordu” dedi.

Bölgede esnaflık yapan Şahin Birecik isimli başka bir görgü tanığı ise, “Ceseti yerde gördüğümde normal olduğunu düşünüyordum. Gezi parkında bir sürü kişi sabaha kadar  yatıyor. O an öldüğü kesinleşen kişinin de yattığını düşünüyordum. Yaşlı bir adam polisi arayıncaya kadar yanına bile gitmedik. Polisin olayla ilgili incelemesi sürerken, Tuğrul Turnalı’nın cesedi İstanbul Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

Hiç yorum yok: